Ljuvliga Sommar-Sverige!

Jag är så glad och tacksam över denna sommar 2018. Den var inte hektisk på något vis, jag gjorde det jag ville göra och träffade vänner så mycket som det var möjligt. 

Efter en baddag på klipporna nedanför Kevingeringen tillsammans med Kerstin Magnusson träffade vi senare Marie Henrikson Edlund. Vi tre åt middag tillsammans i Täby Centrum. Marie och jag känner ju varandra sedan högstadiet i Skutskär (1975-78), Kerstin och jag sedan folkhögskola i Kalmar (1982-83). Att sedan Kerstin och Marie dessutom varit flygande kollegor tidigare gör ju vänskapen ännu mer speciell! Världen är, som vanligt, väldigt liten. 🙂

Några dagar senare träffades Kerstin och jag igen och denna gång tillsammans med vännen Monica Nilsson. Vi hade en mysig och varm dag tillsammans på Fjäderholmarna, Stockholms närmaste skärgård. 

Monica och jag med Fjäderholmarnas Krog i bakgrunden.

Jag är också så glad att jag fick så mycket tid tillsammans med Christine. En dag bestämde vi oss för att ha en heldag i Sandhamn i Stockholms skärgård. 

Vi strosade runt i Sandhamn och promenerade sedan till stranden Trouville på öns södra sida. Där fick vi ett härligt, svalkande dopp i havet och lite vila i solen.

Utsikt från Fläskberget

Anders åkte tillbaka till Jakarta och jobbade strax efter midsommar. Men det blev, ledsamt nog, mer sjukhusvistelse än jobb för hans del. En, sedan länge, krånglande mage med smärtor, nådde sin kulmen och innebar operation av tunntarmen i Singapore. Men några veckor senare kom han åter för den riktiga semesterledigheten. 

Vi har naturen inpå knuten runt vår lägenhet i Mörby och inom 10 minuter är vi vid Edsvikens klippor och kan bada. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.