Jul – och Nyår 2017/2018

Dags för finalen på 2017. Christine och Isak är på väg till oss! Härligt!

Julafton började med tomte-jobb för Christine & Isak. En svensk barnfamilj bland våra bekanta här ville ha hjälp med jultomte på julaftons eftermiddag.

Som sig bör tittar vi på Kalle Anka och hans vänner även här. 

I mellandagarna åkte vi till Seminyak på Bali där vi hyrde en villa med tre sovrum, kökspentry och vardagsrum utomhus. En privat pool hörde också till vår “Villa Kim”. Ett ganska vanligt sätt att hyra bostad på. Ett bekvämt alternativ till hotellboende. 

Det är inte riktig säsong på Bali runt jultid. Vädret kan vara gråmulet och lite regnigt, men värmen består. Det gjorde ju inget. Vilan på stranden eller vid poolen i vårt hus gör gott ändå. Men man kan ju passa på att lära sig surfa, vilket passade Christine och Isak.

En av dagarna åkte Christine, Isak och Maria på utflykt bland risodlingar och vattenfall i de centrala delarna av Bali. Vackra döttrar i vacker natur! 

Den sista dagen gottade vi oss på Beach Club “Potato Head”. Visst – lite kul förstås, men tycker nog det var mysigare på stranden och vid vår egen villapool…

Vi åkte tillbaka lagom till nyåret. Vår lilla “ren” ville ju också fira lite med oss…! Fina Foxy…! 

Nyårsafton i värmen – det börjar bli en vana…! Gott Nytt 2018!

Nytt år! Vad kommer med detta? Ja, mera poolbad till att börja med.

Lite kultur innan det är dags för Sverige-besökarna att återvända. Lunch på Café Batavia i Kota Tua – Gamla stan i Jakarta. 

Tack för att vi fick rå om er i två veckor, Christine och Isak! Vi hoppas ni vill komma tillbaka till oss! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.