Singapore 2013-2017

IMG_1383Sommaren 2013 tog vi steget fullt ut – flytten till Singapore!

Här sammanställer vi vår vardag varvat med resor och kanske mest mamma Kerstins upplevelser i vårt nya hemland. 🙂

2 svar på ”Singapore 2013-2017

 1. Hej
  Vilka härliga bilder från Phu Quoc! Ni måste ha en bra kamera som tar bra bilder + en bra fotograf förstås. Hoppas allt är bra med er även i vardagen. Nu är det snart jullov och det känns skönt. Vi kommer att vara lediga en hel del, inte alla dagar men det blir en längre sammanhängande ledighet ändå. Vi kommer att fira ensamma i vårt hus i år. Min bror och svägerska åker till USA där min ena brorson studerar i Kalifornien och min syster med familj har sålt sin villa och åker till Australien. De håller på att bygga ett nytt hus i närheten där de bor men de har bestämt att satsa på ett billigare hus och istället resa med barnen. Christopher fyller snart 15 år – det känns som en liten milstolpe på vägen.15 låter på något sätt helt klart mer än 13 och 14. Ja vi har inte så små barn längre kan man konstatera. Angelica har äntligen inrett sitt rum nu med två fina byråer och så har hon satt upp gardiner och en fin ledbelysning i fönstret så det ser som ett riktigt jul-rum. Fast jag tror Angelica planerar att ha det så året om. Hur blir det för er i jul? Bor ni kvar på samma ställe?
  God Jul och Gott Nytt År!
  Kram från
  familjen Bruhn

 2. Hej på er!
  Vi hade det verkligen fint på Phu Quoc. Kändes nästan som att komma “hem”. Allt är bara bra med oss. Just nu är Anders faktiskt i Sverige och har besökt sina föräldrar i Boden över helgen. Lite avis blir jag allt på det. Men det blir så bökigt att skaffa nya vinterkläder, så det är nog bäst att vi håller oss till Sverige-besök på sommaren.
  Det märks att det börjar lugna ner sig nu. Tjejerna har haft sina exam-weeks som innebär prov-prov-prov i alla ämnen. Maria går i skolan alla dagar under dessa veckor, medan Christine har självstudier hemma och är på skolan enbart under provtillfället. Men det blir ingen chans till fritid i alla fall, vilket man skulle kunna tro. Nej, bara fortsätta plugga hemma inför nästa exam.
  Själva julafton blir vi själva i år igen. Vi har hyrt en av grillplatserna, precis som förra året. På Annandagen kommer troligen en Täby-familj och hälsar på oss.
  Vi bor kvar på samma ställe, kontraktet går ut i juli 2015, så i april-maj kommer vi att titta på annat boende. Skolan får helt nytt campus från nästa läsår och flyttar österut mot flygplatsen. Vi flyttar åt samma håll till ett område som heter East Coast. Det blir längre bort från centrum, men närmare havet, vilket vi längtar till. Dessutom billigare boende, så man får mer för pengarna och vi har nu fått lite andra perspektiv på hur vi kan bo. Vi vill ha större utrymmen och närheten till citykärnan är inte alls viktigt. Det finns ju bussar, tunnelbana och taxi.
  Må så gott allihopa och ha en Skön Jultid!
  Kram från Dahlarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.