Kerstin

2015 Midsommar Skutskärsgruppen

DSCN0735

Jag är en glad och positiv person som på äldre dagar bytte livet i Sverige mot livet i Sydostasien.
Sommaren 2013, vid fyllda 54 år, fick jag möjligheten att bosätta mig i Singapore under några år tillsammans med min härliga och fina familj.
I juni 2017 gick flytten vidare till grannlandet Indonesien och dess huvudstad Jakarta.

Följ mig och mina äventyr på nya platser i Asien!

 

 

5 svar på ”Kerstin

 1. Hej,
  Skoj för er att upptäcka ett nytt land! Jag träffar på Zorn emellanåt & hon uppdaterar mig om vad som händer på Långholmen. Ta hand om er & ha det bäst! Kram Ulrika

  • Hej Ulrika! Åh, vad kul att få en kommentar från dig! Ja, det har blivit en total förändring i familjen Dahls liv. Men till det bättre får vi hoppas. Ännu är allt så färskt och hittills funkar det. Största utmaningen har nog våra döttrar (13,5 år och 16 år) med en mycket tuffare skolvärld än vad de är vana vid. Men det går faktiskt jättebra för dem.
   Kram till dig! Kerstin

 2. Hej familjen Dahl
  Det var verkligen länge sedan vi hördes av. Vi har inte varit inne på er sida på ett bra tag. Ni verkar ha det mycket bra! Här har det varit mycket att göra i samband med vår flytt till villa. Vi sålde soffa och bokhyllor så vi behövde en del nya möbler och Christopher behövde ny säng. Nu äntligen är möblerna på plats så att vi har kunnat ta bort de sista kartongerna mm. Vi har också hunnit med att få inbrott. Som tur var så tog de endast pengar, t ex bröt de upp Christophers kassaskåp med hans månadspeng och de tog euro. De tog inte mina silversmycken (de andra smyckena hittade de inte) och inte datorer heller. Angelica upptäckte inbrottet och hon vill inte bo kvar här. Hon ville inte flytta egentligen från början för hon vill kunna gå till sina kompisar precis som tidigare. Hon tycker Spånga känns osäkert och när vi fick inbrott så blev det ännu värre. Hon vill absolut inte bo här. Det har blivit en ganska ohållbar situation. Jag tycker att det är mycket bra att kunna gå till pendeln och inte behöva tänka på buss och jag ser det ju mer ur perspektivet att inbrott kan ju hända var man än bor men det vill inte Angelica lyssna på. Vi får se hur det blir …. Just nu håller vi på att lägga om taket (ja inte vi direkt men en firma).
  Vi hoppas att ni vill komma till oss i sommar! Vi har gått om plats numera så ni får gärna sova här.
  Kram från familjen Bruhn

  • Hej Agneta!
   Försökte skicka mail till dig på din nya adress, men det gick inte.
   Nu har Jan fått det istället. Hoppas det kommer!
   Kram, Kerstin

 3. Hej
  Jag läste nyss om resan till Indonesien. Det var mycket intressant. Det är verkligen viktigt ibland att förstå hur bra vi har det. På TV har det gått en programserie om några artister som reser till SOS barnbyar. Jag har sett en del av programmen och det är väldigt starka upplevelser de får vara med om. Det är också härligt att se att det ändå finns barn som får komma till barnhemmen som drivs av SOS barnbyar och som ger barnen så när ett hem som det går. Andra barn omkring dem får leva på gatan och det har ju också en del av barnhemsbarnen också gjort tidigare. Det är härligt att se att musik kan göra så mycket. Artisterna sjunger förstås en del med barnen och de skriver låtar som sedan spelas i TV och radio och artisterna pratar om sina upplevelser och försöker få folk att stödja SOS barnbyar.
  Här hemma håller Christopher på att söka till gymnasiet. Det blir något tekniskt med dator – hoppas bara han kommer in. Studerandet är det lite si och så med. Angelica var på en helgtur till London med 2 kompisar. Den ena kompisen har en kusin där och de fick låna lägenheten.
  Ha det så bra! Kram från familjen Bruhn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.