Augusti – sommaren går mot sitt slut…

Allt roligt har ett slut, så även denna sommar. Men ännu återstod några glada augustidagar.

Familjen Reslust träffas som brukligt. Vi började med lunch i Täby Centrum då även Kerstin kunde vara med. Sedan var hon tvungen att lämna för jobb. Vi andra tog oss in till Stockholm och fortsatte förlusta oss.

Boden några dagar

Tillbaka i Danderyd och Anders och Maria fick njuta några extra dagar i vårt nyförvärv: Vi har blivit med fritidshus! Denna sommar blev vi lyckliga ägare till en fin naturtomt med vackert hus, gästhus och snickarbod utanför Norrtälje i Södra Björnösund på Rådmansö! 🧡

Ibland önskar man att man kan dela på sig och vara på flera platser samtidigt. Så kändes det dessa dagar den 8-9 augusti. Men det går ju inte. Samtidigt som jag bara ville vara ute vid stugan, så hade jag även fullt engagemang i samband med SWEAs Sverige-middag på Hotel Clarion Sign i Stockholm dessa dagar. Behöver jag säga att det var jätteroliga dagar?

Jag fick ett dygn vid stugan också… Tidigt på lördagsmorgonen tog jag Norrtälje-bussen från Danderyds Sjukhus. Otroligt smidigt att bara sätta sig på bussen, åka ca 50 minuter och sedan mötte Anders mig vid Campus bussterminal i Norrtälje.

Vi firade faktiskt vår bröllopsdag under dygnet vid stugan. 29 år den 11 augusti! 💖 Vi slår på stora trumman nästa år 2020…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.