Kusinträff i Älvkarleby! 🥰

Att träffa den lite mer avlägsna släkten är kanske inte så vanligt. Allt eftersom man växer upp förändras familjebilderna och man kanske glider i från varandra. Lite så har det varit för bror Anders och mig och våra kusiner på mammas sida. Men det är aldrig för sent att göra något åt det… 😍

Kusin Margareta tog tag i saken och var vår drivande kraft till att få ihop kusinerna. Nästan alla kusiner med partner anslöt denna juli-helg vid Dalälvens sista fall innan havet – i Älvkarleby på Älvkarleby Turisthotell. Bror Anders och jag kom hem till hembygden igen. Övriga kusiner har vuxit upp på andra platser, men har ju ändå en anknytning till Skutskär och Älvkarleby.

Vi som sågs denna helg var kusin Margareta med Walther – kusin Ola med Birgitta – kusin Mats med Anita – kusin Karin med Bengt – kusin Nils – bror Anders – och jag med Anders.

En fantastiskt trevlig och oförglömlig helg! Släkten är BÄST! 💖

💖Tack, Margareta för ditt engagemang. 🤗

1 svar på ”Kusinträff i Älvkarleby! 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.