Juli 2019: sommaren fortsätter 😎

“En gång är ingen gång – tre gånger en vana!”

Ja, så heter det visst och det är väl precis vad våra svenska Sommarmatlag har blivit – en vana. Vi har SWEA Singapore att tacka för dessa träffar och så kul att vänskapen består, trots att vi gått skilda vägar nu och så gott som alla har lämnat Singapore. SWEAs värdeord är “Världsvid vänskap – Global kompetens – Lokalt stöd”. Kan bara instämma. 💖

Denna tredje gång – helgen 12-14 juli – hamnade vi hos Ida Maria Fritzell i hennes fritidshus i Köpegårda nära Bräkne-Hoby, Blekinge.

Vi anlände i lite olika omgångar. Vi som kom bland de första fick en härlig promenad i de närmaste omgivningarna.

Lite av en vana för Carina och mig har också blivit att få dela ut de första numren av SWEA Forum till våra SWEA Singapore-vänner. Vi hade självklart med oss jubileumsnumret av tidningen då SWEA fyller 40 år i år! 🎉Det måste vi ju skåla för! 🍾🥂

Det ingår att turista i omgivningarna vi befinner oss i. Vi besökte liten loppmarknad i Bräkne-Hoby och åt underbar lunch på Eriksberg Hotell & Safaripark. Och plötsligt blir världen så där liten igen! Vi träffade ännu en Singapore-vän, Fannie som var där med sin familj.

Dags för kvällens middag. Det var ju därför vi kom – eller?! 🥰 Någon kom på idén “Djungeltema med hatt” och fantasin flödade hellre än bra, som man brukar säga! Vi lagade gott i vanlig ordning och hade en fantastiskt rolig kväll med mycket skratt och även lite allvar. Det behövs också. 💕

Så dags för farväl på söndagen. God frukost förstås och en del av oss hann med lunch, då vi åt rökt lax med tsatsiki och färskpotatis. Kan man vara annat än nöjd och glad efter en helg med så kära vänner??! 🥰💕💖🥰

Tack till er alla! Annelie – Carina – Maria – Marie – Malin – Carin och sist, men inte minst, årets värdinna Ida Maria! Var ses vi nästa sommar…? 🥂💕🍾

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.