Hej Sverige! Juni 2019🌼

Så var det äntligen dags för hemkomst till Sverige igen! Denna sommar skulle bli lång – nästan tre månader 😊!

Möte med gamla tider… 💖

Dagarna innan jag kom hem fick jag ett mejl från en fd arbetskamrat Ola på Långholmen Hotell & Restaurang AB: “Hej Kerstin. Hoppas allt är väl med dig och familjen. På fredag 14/6 är det lite 30-årsmingel på Långholmen. Vet inte om du är i Sverige? Men om du är det så är du varmt välkommen på en liten nostalgitripp med säkert en och annan som du känner. 17.00 i Wärdshusparken. Det bjuds på bubbel och tapas. Vi hörs. Kram Ola

Åh, vad denna inbjudan gladde mig mycket! Klart jag tackade ja! Under hela 24 år – från mars 1990 till maj 2013 – arbetade jag med olika arbetsuppgifter på fd Kronohäktet på Långholmen på söder i Stockholm. En oförglömlig tid – min andra familj…💕

Det var så fantastiskt roligt att få träffa alla arbetskamrater igen – både från tidigare och senare år. Vad mycket roligt vi haft ihop – galna och glada personalfester med tema varje gång och mest minnesvärt är våra fantastiska personalresor vi gjorde då vi presterat bra resultat och nått vårt försäljningsmål: Barcelona – Rom – Madrid – Prag – Piemonte – Istanbul… ✨🎉🍾🍷🍽🍇

Midsommar nalkas – och vad vore midsommar utan Holtes i Harka? Vår vana trogen hamnar vi alltid ihop med Anders och Helena i Harka vid Norrtäljeviken. Denna midsommar mer eller mindre utan barn. Var sak har sin tid! 🌼🌷🌼

…och midsommarsolen går ner som den brukar över Norrtäljeviken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.