SWEA 40 år!!!🍾🥂🎉

För er som följt vår hemsida under våra Asien-år, vet vid det här laget att jag är en trogen medlem i SWEASwedish Women Educational Association. Titta gärna in på organsationens hemsida https://swea.org/ så förstår ni så många vi är och vilket engagemang vi har runt om i världen. 💖

Under helgen 10-12 maj 2019 var det bestämt att alla SWEAs avdelningar skulle fira organisationens 40-årsjubileum. Eftersom jag nu bor i ett icke-SWEA-land, men fortfarande tillhör Singapores SWEA-avdelning, så var det ju självklart att Anders och jag skulle fira med våra vänner i Singapore!

Vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans på Bikini Bar på Sentosa! Hög stämning, mycket musik och sång under hela kvällen. Jag blev “kuppad” och fick vara med som “leadsinger” tillsammans med Singapore-vännen Annelie och Jakarta-vännen Lotta (som flyttat till Singapore).

Under dessa dagar i kära Singapore passade vi på att strosa runt i vår tidigare hemstad. Vi njöt bl.a. av omgivningarna i Fort Canning Park igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.